Annefloor heeft mij begeleid in de meest duistere periode van mijn leven. Ze heeft mij informatie gegeven waar ik thuis zelf mee aan de slag kan wanneer het minder gaat. Ze heeft geholpen om bepaalde gevoelens die ik heb eindelijk te leren plaatsen en verwerken. Dat is iets waar al mijn voorgaande psychologen niet in geslaagd zijn. Ik ben haar heel erg dankbaar.

Danny, 31 jaar

 

Ik wil je nog bedanken voor het aangename onderhoud dat ik mocht hebben in het revalidatiecentrum. Je weet dat ik daar terecht kwam na een hartstilstand dat ik opgelopen had na het fietsen. Je hebt me doen inzien dat de eerste en de beste te willen zijn niet altijd een goede motivatie is om te herstellen van mijn ziekte. Ik ben je daar dankbaar voor en geniet nu veel meer van mijn wandelingen en fietsen in de natuur. Ik heb meer oog gekregen voor die wonderlijke natuur en het geeft me veel meer rust. Nogmaals dank hiervoor. 

Jan, 66 jaar

 

De kracht van Annefloor is dat ze maatwerk levert. Ze stelt iemand compleet op zijn gemak. Ze luistert goed zonder enig oordeel. Ze gaat meteen aan de slag met wat ze hoort. En komt dan steeds met gepaste info, papieren, quotes... Waardoor ik als cliënt meteen zelf thuis verder aan de slag kan, door de info die ik heb gekregen zelf te gaan toepassen. Een sessie voelt daardoor aan als iets om naar uit te kijken. Iets waar ik zelf gevoelsmatig beter van word. Het voelt niet als een "verplichting", maar aan SAMEN werken aan jezelf en je emoties.

Dirk, 31 jaar

 

Ik had al heel snel een fijn gevoel bij haar, ik kon volledig mezelf zijn. Alles werd goed uitgelegd en er werden opdrachten gedaan die steeds goed bij mijn doelen pasten. Annefloor heeft voor mij op korte tijd zeer veel gedaan. Ze ging er altijd gelijk mee aan de slag. Alles wat ik vroeg is vervuld. Een heel fijne samenwerking, tot nu toe mijn beste ervaring met haar gehad.

Katrien, 26 jaar

 

Ik ben heel blij dat ik Annefloor heb leren kennen. Mijn eerste gedachte was "wat kan die nu voor mijn doen, dit is tijdverlies''. Maar na een paar gesprekken moest ik toegeven dat het goed deed. Ik leerde dat ik ondanks mijn hersenletsel, toch in mezelf moest blijven geloven en dat ik nog veel meer kon dan ikzelf dacht. Ik moest gewoon minder kwaad zijn als iets niet direct lukte. We hebben dan samen teksten gemaakt die ik ergens kon leggen of ophangen, zodat ik op de slechte momenten de tekst kon lezen, waardoor ik terug kalmeerde. En nu ben ik inderdaad minder snel kwaad op mezelf en heb ik kunnen aanvaarden wat me is overkomen. En dat was voor mij het kantelpunt, er is mij iets overkomen, ik had daar niet zelf voor gekozen. Nu gaat het met mij veel beter. Ik ben niet meer kwaad op mezelf als iets niet lukt van de eerste keer en probeer gewoon opnieuw tot het lukt. Ik ben Annefloor heel dankbaar voor wat ze voor mij gedaan heeft en vooral voor haar geduld met mij en haar professionaliteit.

Peter, 61 jaar

 

Annefloor is een fantastische psychologisch consulente. Eindelijk iemand die echt oplossingsgericht werkt. Ze zette veel soorten technieken en oefeningen in om ervoor te zorgen dat ik dichter bij mijn doel kwam. Ze legde bijvoorbeeld uit hoe bepaalde mechanismen in mij ervoor zorgen dat ik verder kan komen en blokkades kan opheffen, maar ze deed ook oefeningen met mij waardoor ik emotioneel echt kon voelen hoe mijn leven eruit zou zien als mijn probleem zou zijn opgelost. Daardoor werkte ik met mijn gevoel en verstand al naar de oplossing toe. En het mooiste is dat ze mij zelf mijn doel en de stappen ernaar toe hielp te formuleren en ervoor zorgde dat ik niet afdwaalde. Ze gaf niet telkens haar eigen mening en zag waar ik nog niet of juist wel aan toe was. Hierdoor werd ik met haalbare stappen in mijn eigen kracht gezet en kon ik al na circa vier gesprekken zelfstandig verder. Behalve dit alles is ze ook gewoon een vriendelijk en warm persoon. 

Lore, 24 jaar

 

Ik heb 1,5 jaar geleden een herseninfarct gehad. Nadien begon een lange revalidatie op lichamelijk en psychisch vlak. Spijtig genoeg werd in de kliniek alle focus gericht op lichamelijke revalidatie en werd geen hulp geboden op mentaal vlak. Vandaar ben ik verder gaan zoeken om de nodige hulp te kunnen krijgen. Zo heb ik Annefloor leren kennen als psychologisch consulent. Vanaf de eerste sessie voelde ik mij zeer goed bij haar. Bij psychologische gesprekken is vertrouwen in elkaar uitermate belangrijk. Zij is een zeer tof en vlot persoon die goed aanvoelt wat mij kan helpen en hoe ik mij voel. Zij leert mij technieken aan om mijzelf beter te laten voelen en functioneren, met succes. Daardoor krijg ik dan ook meer zelfvertrouwen en een meer positief beeld van mezelf. Ik waardoor enorm op wat een fijne manier de begeleiding wordt gegeven door Annefloor.

Gert, 65 jaar